18 Feb 2013

Contest Blog Comel


Hai..bertemu lagi kita di dalam mood yang perasan. Gua dah cakap kat lu yang blog gua ni memang comel doh. (jangan muntah di sini). Aku nak join contest ni sebab hadiah dia best lorh. Emang kepingin sekali bedak arab itu. LOL*. Jom la join jika youlss pon berkehendak memengai hadiah yang cukup lumayan. Nak join click banner yang comel kat atas tu. Syarat-syarat penyertaan amat mudah dan ringkas seperti telan air liur masing-masing. Aku memang sangat terkenal dengan kemalasan join contest yang terlalu banyak task nak kena buat. Sebab kalau banyak sangat nanti aku pening dan serabut lepastu mulalah nak tinggal step kan. Dahtu aku rasa kepala aku besar macam belon dan mulalah nak mengganas tak tentu pasal. Brrrr..

**Thank You For Reading This Entry**

8 comments:

  1. saya pun join jugak..gudluck ek :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama .. goodluck ! done follow you ! follow me yeah !! hehe .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama..gudluck :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  4. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel-by-nabila-biela.html


    cik akak follow sini :)

    ReplyDelete
  5. Tq..dh follow balik..gudluck..=)

    ReplyDelete
  6. Salam kenal dan follow. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya :-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete