19 Oct 2012

~ Hobi Kelapangan Yang Jarang Di Lakukan Di Rumah ~

Lame betol tak update entry sebab lately buzy dgn bisnes..hehe.. Alhamdulillah..lagipon VCO out of stock.. order lak jamp.. so mood bisnes kurang sikit.. smntara stok belum sampai baik sibukkan diri dengan baju utk wedding cousin nnt.. dh lame dok tergantung xberjahit2.. mamlumlah nak keluar beli manik jauh pulak.. then selongkar je la manik2 yg lame2 tak habis tu.. selongkar punye selongkar jumpe la manik2 pink yg memang nk sangat jahit utk warne baju hijau zamrud ni..(selamat duit aku..) bak kata org dolu dolu.. org mengantuk disorongkan bantal.. dh dapat barang nak tunggu ape lagi..trus menyulam je la kan..hihik.. ni la hasil die.. ni baru sebelah tangan.. yang sebelah lagi tu bile lak la nak siap..mmg selalu lau jahit manik dh siap sebelah mule la rase malas nak siapkan sebelah lagi..hahaha..memang buruk kan perangai..nampak tak permainannye di situ???


Haaa... boleh la kan.. xda la hebatpon.. setakat nak jahit untuk diri sendiri lepas la.. lgpon aku bkn ade kursus menjahitpon.. kursus kt google ngan youtube je cukup la.. so korang nk kritik ke kritik la yg setaraf dengan kelulusan aku tu..hehe.. ayat mcm nk mintak penampar je kan.. grrrr.. tadi sambil2 menggoogle terjumpelah baju2 menarik tertarik ni.. lately sibuk dok google baju tunang dengan wedding dress..tp nk berlangsungnye ntah bile laa.. mcm kemaruk sgt dh kan..huhu..buruk tol perangai...








thanks to mak cik Google..
Jom order VCO..add me on facebook..^.<

3 comments:

  1. cntiknya baju pngantin...bju bertunang ke tu?..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xla..baju untuk kenduri cousin..ngeee...^.<

      Delete